Geschiedenis

      Lunch en Diner Kaart

      Week menu

      Ons bier

      Bier van de Fles

      Bier van de Tap

      Foto's

      Contact

      Openingstijden

      Openingstijden keuken

      Ruimte voor feestjes

Week menu

3 December tot en met 7 December Perenspaghetti uit de oven geserveerd met een frisse salade. Of Wildragout met notenrijst. Soep van de week; Aardappelsoep 10 December tot en met 14 December Geitenkaas in bladerdeeg met spinaziesaus. Of Boerenkool met worst Soep van de week; Franse Uiensoep 17 December tot en met 21 December Quinoa met spinazie, courgette en walnoten. Of Kip in een citroen-honinh-ketjapsaus, geserveerd met noodles en roerbakgroenten. Soep van de week; Kruidige perziksoep 24 December tot en met 28 December. Zwitserse kaastaart geserveerd met gegrilde groenten. Of Carni Stoba geserveerd met basmatirijst. Soep van de week; Erwtensoep met roggebrood en katenspek.